Elke badkamer heeft één of meerdere kranen. Het bad is vaak het middelpunt in een badkamer en daarbij hoort een mooie badkraan die ook vaak een blikvanger is. Vaak willen mensen een luxe uitstraling combineren met dagelijks gebruiksgemak. Bij Hotbath gaan ze voor verfijnde ontwerpen, innovatieve afwerkingen en pure lijnen. Hotbath thermostatische badmengkranen worden allemaal in Italie geproduceerd omdat daar simpelweg de beste experts ter wereld te vinden zijn.

Hotbath badkranen combineren praktisch gebruiksgemak met innovatieve technologie. Een badthermostaat is wel duurder in aanschaf, maar bespaart veel (warm)water en je hoeft niet elke keer bij het douchen zelf warm met koud water te mengen, puur comfort dus.

 

Bad douche thermostaatkraan.

 

Sommige thermostaatkranen hebben ook een uitgang voor een doucheslang. Deze zogenaamde bad douche thermostaatkranen kunnen gecombineerd worden met een handdouche.

 Werk je liever met inbouwkranen? Bekijk dan onze inbouw badkranen van Hotbath. Of heb je een vrijstaand bad? Combineer deze dan met een vrijstaande badmengkraan?