Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Indien u in het weekend of op feestdagen besteld verzenden wij de eerstvolgende werkdag.
Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Uw bestelling wordt normaliter binnen 2 (a3) werkdagen na verzending door PostNL pakketdienst bij u afgeleverd.
Over het algemeen zal de aflevering  tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bent u niet thuis dan wordt de volgende dag uw pakket opnieuw aangeboden door PostNL. Bent u vervolgens opnieuw niet thuis dan laat PostNL een notitie achter en kunt u de bestelling bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt afhalen.
Tijdens het bezorgen is het transportrisico voor Topkranen.nl

Voor bestellingen tot eur 50,- rekenen wij slechts eur 6,25 verzendkosten, dit bedrag wordt automatisch aan uw bestelling toegevoegd.
Alle bestellingen boven de eur 50,- worden gratis geleverd.