UITLEG OVER DE “GET TOGETHER” SERIE DOUCHE SETS VAN HOTBATHHier staat Topkranen voor

Wil jij ook zelf je douche helemaal naar je eigen smaak aanpassen? Dat kan met de “Get Together” serie van Hotbath. Deze staat bekend om zijn uitgebreide lijn aan inloopdouches compleet met regendouche. De naam zegt het al, in deze sets komen prachtige handdouches, hoofddouches en glijstangen en slangen samen en vormen een prachtige set. Dit alles is volledig naar eigen wens te combineren door de modulaire opbouw van de set. Bestel daarom vandaag nog gemakkelijk online en realiseer je eigen wellness oase.

Alles is aan te passen of uit te breiden met bijvoorbeeld een grotere hoofddouche of een andere type handdouche. Natuurlijk is de hoofddouche ook als een regendouche of stortdouche uit te voeren. Bij inbouwsets kun je er ook nog een glijstang bij bestellen, kortom de variaties zijn eindeloos.

VOORDELEN VAN DE GET TOGETHER SERIE DOUCHE SETS

De sets hebben allemaal, een thermostatische douchekraan en uiteraard geeft Hotbath een kwaliteitsgarantie van 60 maanden op de complete set. Daarnaast beschikken de douchesets over het van Hotbath bekende waterbesparende Eco Air systeem. Hierbij geeft de douche een fijne straal door gebruik te maken van het Venturi effect, het voordeel is dat er minder water nodig is voor een optimale douchebeleving.  Alle kranen zijn makkelijk te installeren door het “plumber friendly” label.

HOE KIES JE DE JUISTE HOTBATH DOUCHESET?

Allereerst kies je voor inbouw of opbouw. De opbouw varianten zijn uitermate geschikt om een bestaande douche om te toveren tot een regendouche. Alle inbouwdouches hebben een typenummer wat begint met IBS en alle opbouw uitvoering van de Get Together serie beginnen met SDS.

Hotbath-Get-Together-stortdoucheset-Buddy-multi-jethanddouche-SDS1CR

StortDoucheSet Buddy SDS1CR

Hotbath Buddy Opbouw Doucheset met muti-jet handdouche (SDS1CR)

Nu komt de finesse van het design om de hoek kijken want Get Together is immers de verzamelnaam/serie van Hotbath waarbij ze van elke serie (Buddy, Laddy, Chap, Friendo, Bloke, Amice) een variant hebben ontwikkeld. Elke serie heeft een nummer wat betrekking heeft op de serie van de kraan. Bijvoorbeeld IBS1 is een inbouwset met een Buddy kraan.

Hier een korte beschrijving van de kranen series:

  • Buddy: robuuste kranen die veelal steviger voelen en er ook zo uitzien
  • Laddy: slank verfijnd en minimalistisch van design
  • Chap: kranen met klassieke kruisgrepen die een moderne twist gekregen hebben
  • Friendo: modern en speels design met afgeronde hoeken
  • Bloke: eenvoudige minimalistische vormgeving maar ook gedurfd door z’n kubistische uiterlijk
  • Amice: kranen met klassieke uitstraling door de kenmerkende kruisgrepen

Bij een inbouwvariant is er nog een keuze te maken tussen twee stopkranen (geen extra indicatie in de type aanduiding) of de variant met 2weg omstel (de letter A na de letter van de kraanserie in de type aanduiding). Met twee stopkranen zijn twee waterstromen apart van elkaar open of dicht te zetten zoals bijvoorbeeld de hand- en hoofddouche. In geval van 2weg omstel kan de kraan of water doorlaten naar de hoofddouche of naar de handdouche maar niet tegelijkertijd.

WE HEBBEN NIET ALLE VARIANTEN OP VOORRAAD MAAR WE BESTELLEN ZE GRAAG VOOR JE!

De hardlopers in de Htobath “Get Together”douche sets zijn de IBS1A  bij de inbouwkranen en bij de opbouwkranen is het meest verkochte type de SDS1

KWALITEIT EN GARANTIE VAN HOTBATH DOUCHE SETS

Hotbath geeft een product garantie van maar liefst 5 jaar. Daarnaast garandeert Hotbath dat alle onderdelen en componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie leverbaar blijven. Je beleeft dus gegarandeerd jarenlang plezier van het luxe comfort van je Hotbath badkraan.

ONDERHOUD VAN HOTBATH GET TOGETHER DOUCHE SETS

Alle badkranen zijn eenvoudig te onderhouden met de juiste behandeling en middelen.
Meer weten… ? Aan het schoonmaken en reinigen van Hotbath kranen hebben we een speciale pagina gewijd.

KUN JE ZELF JE DOUCHE SET INSTALLEREN?

Deze vraag is lastig te beantwoorden, sommige mensen zijn nu eenmaal handig terwijl anderen twee linker handen hebben. Neem bij twijfel een erkent installateur in de arm zodat je jarenlang verzekert bent van luxe en comfort zonder zorgen. Wil je zelf kijken wat er bij de installatie komt kijken dan vindt je op deze pagina meer informatie over het installeren van een aantal Hotbath kranen. Het zelf installeren van een opbouw douche set wordt het meest gedaan omdat bij het installeren van een inbouw kraan de muren open moeten en er daarna opnieuw betegeld moet worden. )

KUN JE ZELF JE THERMOSTAATKRAAN AFSTELLEN?

Een handige video om de thermostaat van je badmengkraan correct in te stellen:

WAAROM KIEZEN VOOR TOPKRANEN?

Topkranen.nl is dé webshop in Nederland voor douchesystemen, badkranen, douchekranen, wastafelkranen, keukenkranen toiletkranen en thermostaatkranen in het algemeen van het topmerk Hotbath.
Met ruim 10 jaar ervaring en levering uit voorraad van alle typen badkranen tegen de allerbeste prijs maakt Topkranen.nl uniek in Nederland.
Naast het ruime assortiment onderscheidt Topkranen.nl zich in een uitstekende dienstverlening en service. Een goed voorbeeld hiervan is de snelle levering en het klantvriendelijke retourbeleid. Uiteraard wordt de hoge kwaliteit en uitstekende klanttevredenheid nauwlettend in de gaten gehouden.

MEER DAN 10.000 TEVREDEN ONLINE KLANTEN IN DE AFGELOPEN 10 JAAR, DAT IS TOPKRANEN.NL

 

TOT SLOT NOG DE VIER MEEST VERKOCHTE GET TOHETHER DOUCHE SETS