Topkranen.nl maakt gebruik maken van diverse betaalmethodes via een beveiligde verbinding.
Alle betaalmethodes worden via onze betalingsprovider Mollie afgehandeld.
Mollie maakt gebruik van SSL waardoor de verzonden gegevens via een beveiligde verbinding worden verstuurt.

 

iDEAL.
Betalen met iDeal
Met iDeal kun je op een vertrouwde, veilige en eenvoudige manier online aankopen afrekenen. Je rekent af via een beveiligde Internet betaalomgeving. De volgende banken werken met iDeal:
Rabobank, ING, ABN Amro, SNS Bank, Friesland Bank, ASN Bank, Triodos Bank en BUNQ.

Hoe betaal ik met iDEAL?
Selecteer in het afrekenscherm onderaan de betaalmethode iDEAL. Hierna kun je de gewenste bank selecteren, vervolgens kom je in het bankmenu waar de betaalopdracht gereed staat en de betaling kunt afronden.
Vervolgens ontvang je direct per email een bevestiging van je bestelling en betaling.
Meer informatie over deze betaaloptie vind je op https://www.ideal.nl

 

PayPal.
Betalen met PayPal
Paypal is een internationale betaaldienst waarmee je betalingen kan voldoen middels een credit kaart zoals MasterCard, Visa of American Express, of een e-wallet waarin de favoriete betaalmethoden worden opgeslagen.
Het is niet noodzakelijk dat je een PayPal account nodig hebt om te kunnen betalen middels PayPal.
Uiteraard kun je ook betalen met je eigen PayPal account indien deze actief is.

Hoe betaal ik met PayPal?
Selecteer in het afrekenscherm onderaan de betaalmethode PayPal. Klik na opgaaf van je factuuradres en afleveradres op de knop plaats bestelling.
Hierna kom je in de omgeving van PayPal en kun je de betaling afronden.
Vervolgens ontvang je direct per email een bevestiging van je bestelling en betaling.
Meer informatie over betalen met PayPal vind je op https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/pay-online

 

Creditcards.
Betalen met Creditcards
Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is je kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Wij verwerken o.a. creditcardbetalingen en betalingen via MasterCard, Maestro en VISA.

Hoe betaal ik met Creditcard?
Selecteer in het afrekenscherm onderaan de betaalmethode je creditcard. Klik na opgaaf van je factuuradres en afleveradres op de knop plaats bestelling.
Hierna kom je in de beveiligde omgeving voor de autorisatie van je creditcard en kun je de betaling afronden.
Vervolgens ontvang je direct per email een bevestiging van je bestelling en betaling.
Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Creditcard.

 

KBC / CBC betaalknop.
Betalen met KBC
Speciaal voor onze Belgische klanten accepteren wij betalingen met de KBC/CBC-betaalknop.
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop kun je online aankopen betalen vanuit je eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt.

Hoe betaal ik met KBC/CBC-betaalknop?
Selecteer in het afrekenscherm onderaan de betaalmethode KBC/CBC. Klik na opgaaf van je factuuradres en afleveradres op de knop plaats bestelling.
Wanneer je de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest, selecteer je vervolgens de eigen bank, KBC of CBC. Je wordt dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. Je hebt dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen.
Vervolgens ontvang je direct per email een bevestiging van je bestelling en betaling.
Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met KBC/CBC.

 

Belfius Direct Net.
Betalen met Belfius
Speciaal voor onze Belgische klanten accepteren wij betalingen met Belfius.
Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

Hoe betaal ik met Belfius?
Selecteer in het afrekenscherm onderaan de betaalmethode Belfius. Klik na opgaaf van je factuuradres en afleveradres op de knop plaats bestelling.
Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betalingen te bevestigen.
Vervolgens ontvang je direct per email een bevestiging van je bestelling en betaling.
Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Belfius.

 

Bancontact.
Betalen met Bancontact
Speciaal voor onze Belgische klanten accepteren wij betalingen met Bancontact.
Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maak je geld over vanuit je bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.
Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Meer dan 20 Belgische banken geven deze kaarten uit. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

Hoe betaal ik met Bancontact?
Selecteer in het afrekenscherm onderaan de betaalmethode Bancontact. Klik na opgaaf van je factuuradres en afleveradres op de knop plaats bestelling.
Wanneer je kiest om te betalen via Bancontact, wordt je doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geef je aan of je wilt betalen door online de kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer een betaalrekening gekozen is, dien je alleen nog de pin in te vullen en de betaling te autoriseren.
Vervolgens ontvang je direct per email een bevestiging van je bestelling en betaling.
Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Bancontact.

 

Sofort Banking.
Betalen met Sofort
Speciaal voor onze Belgische klanten accepteren wij betalingen met Sofort.
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat je extra accounts aan dient te maken. Je logt bij SOFORT Banking in met de gegevens die je gebruikt om in je eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunt je rechtstreeks geld over maken van je eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd.

Hoe betaal ik met Sofort?
Selecteer in het afrekenscherm onderaan de betaalmethode Sofort. Klik na opgaaf van je factuuradres en afleveradres op de knop plaats bestelling.
Wanneer je kiest om via SOFORT Banking te betalen, wordt je doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kies je het land van herkomst en jouw bank. Je logt in met de gegevens die je ook gebruikt voor je eigen online bankomgeving en je krijgt een overzicht van al je rekeningen te zien. Daarna kies je vanuit welke rekening je de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, wordt je teruggestuurd naar de website.
Vervolgens ontvang je direct per email een bevestiging van je bestelling en betaling.
Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met Sofort.

 

ING HomePay.
Betalen met ING Homepay
Speciaal voor onze Belgische klanten accepteren wij betalingen met ING Homepay.
Met HomePay kunnen degene die een Home’Bank of Business’bank online zichtrekening hebben, veilig online betalen, zonder een creditcard nodig te hebben.
Je gebruikt hiervoor je eigen vertrouwde online bankomgeving.

Hoe betaal ik met HomePay?
Selecteer in het afrekenscherm onderaan de betaalmethode ING HomePay. Klik na opgaaf van je factuuradres en afleveradres op de knop plaats bestelling.
Wanneer je kiest om via ING HomePay te betalen, wordt je doorverwezen naar de online bankomgeving van ING. Hier selecteer je de rekening waarmee je wilt betalen.eren.
Wanneer de betaling is bevestigd, wordt je teruggestuurd naar de website.
Vervolgens ontvang je direct per email een bevestiging van je bestelling en betaling.
Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met ING HomePay.