Topkranen.nl is leverancier van het volledige Hotbath assortiment. Hotbath levert met zijn eigentijdse stijl en hoogwaardige kwaliteit prachtige kranen die in ieder badkamer en keuken tot hun recht komen. De meeste Hotbath kranen kunnen geleverd worden in Chroom of Geborsteld nikkel. Een aantal zelf in 15 verschillende afwerkingen. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Hoge kwaliteit van Hotbath

De chroom kranen zijn gemaakt van volledig messing, daarmee heeft u een massieve kraan in de hand. De geborsteld nikkel kranen zijn gemaakt van volledig nikkel met een geborstelde finish. Uiteraard komt dit de betrouwbaarheid ten goede, je kraan gaat daarom ook jaren mee. 

Garantie op Hotbath kranen

Hotbath geeft een product-garantie van maar liefst 5 jaar en op elektronische onderdelen 3 jaar. Daarnaast garandeert Hotbath dat alle onderdelen en componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie leverbaar blijven. Alle kranen en onderdelen van Hotbath kan Topkranen.nl leveren.