ALLES WAT JE MOET WETEN OVER WASTAFELKRANEN VAN HOTBATHHier staat Topkranen voor

Een perfecte kraan voor je wastafel is onmisbaar in je badkamer. Hotbath combineert vooruitstrevende technologie met adembenemende designs die aansluiten bij elke interieur en smaak. Of je nu een mengkraan met klassieke kruisgrepen op je wastafel wilt hebben of toch een één hendel inbouwkraan, kleurrijk of trendy zwart, Hotbath heeft ze allemaal in het assortiment en Topkranen kan ze allemaal leveren. Wacht dus niet langer maar bestel vandaag online je Hotbath wastafelkraan!

WAT MAAKT EEN WASTAFELKRAAN PERFECT?

Allereerst is het belangrijk dat een kraan koud en warm water goed mengt zodat je snel je gewenste water temperatuur krijgt. Hiervoor maakt Hotbath gebruik van binnenwerken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Wereldwijd marktleider hierin is Flühs Drehtechnik GmbH, deze firma levert al meer dan 4 generaties binnenwerken aan alle belangrijke merken kranen. Logisch dat Hotbath hier ook gebruik van maakt.

Dan is het natuurlijk zo dat je jarenlang plezier van je kraan wilt hebben dus geeft Hotbath maar liefst 60 maanden garantie en zorgt daarnaast dat onderdelen minstens nog 10 jaar te verkrijgen zijn.

Omdat je dag in dag uit gebruik maakt van je wastafelkraan wil je natuurlijk dat het er allemaal mooi uitziet en past bij je stijl in huis. Daarom heeft Hotbath 10 verschillende series van kranen met ieder een eigen stijl waardoor je altijd iets kunt vinden wat bij je past.

HOE KIES JE DE JUISTE HOTBATH WASTAFELKRAAN?

De eerste keuze is op basis van de beschikbare ruimte en aansluitingen en wordt daardoor al door veel mensen onbewust gemaakt. Denk hierbij aan wandmontage of bladmontage, ook wel inbouw of opbouwkraan. Als er voldoende ruimte beschikbar is, is een vloerkraan ook een optie.

Bij de inbouwkraan wordt alles netjes in de muur weggewerkt waardoor het er niet alleen chique uitziet maar ook makkelijk is bij te houden.

Een vloerkraan vereist meer ruimte, aansluitingen in de vloer en is duurder in aanschaf maar ziet er met een geweldig luxe uitstraling wel fantastisch uit. Vaak is er een bestaande situatie waaruit de keuze automatisch volgt.

Als je eenmaal weet welk type wastafelkraan je nodig hebt is het belangrijkste om een kraan te kiezen die je mooi vindt. Zeker in de huidige tijd waarin mensen wordt gevraagd om vaker de handen te wassen wordt een wastafelkraan dus intensief gebruikt en kijk je er dus vaak naar. Op de deze pagina vind je een overzicht van de kranenseries van Hotbath.

De volgende stap wanneer je eenmaal een serie hebt gekozen is om te kijken naar het formaat van de kraan. Wastafelkranen van Hotbath zijn er in verschillende hoogtes en lengtes. Afhankelijk van de gekozen serie verschilt de diversiteit in hoogte en uitlooplengte. Om de keuze makkelijker te maken hebben we van alle kranen op de produktpagina ook een afbeelding met afmetingen toegevoegd. Ook is het handig om te weten of je een vaste- of een draaibare uitloop wilt hebben.

De laatste keuze is de afwerking. Veel kranen zijn verkrijgbaar in chroom of geborsteld nikkel (lijkt op RVS) maar de Hotbath wastafelkranen uit de Cobber serie zijn in maar liefst 15 verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Hier vind je onder andere ook een zwarte wastafelkraan. Meer over de verschillende mogelijkheden in deze blog.

KOM JE ER NIET UIT?

Neem dan gerust contact op met ons via info@topkranen.nl of bel met 085-0607075, wij zijn graag bereid om je te helpen bij al je vragen over wastafelkranen van Hotbath.

KWALITEIT EN GARANTIE VAN HOTBATH WASTAFELKRANEN

Hotbath geeft een product garantie van maar liefst 5 jaar. Daarnaast garandeert Hotbath dat alle onderdelen en componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie leverbaar blijven. Je beleeft dus gegarandeerd jarenlang plezier van het luxe comfort van je Hotbath wastafelkraan.

ONDERHOUD VAN HOTBATH WASTAFELKRANEN

Alle wastafelkranen zijn eenvoudig te onderhouden met de juiste behandeling en middelen.
Meer weten… ? Aan het schoonmaken en reinigen van Hotbath kranen hebben we een speciale pagina gewijd.

KUN JE ZELF JE WASTAFELKRAAN INSTALLEREN?

Deze vraag is lastig te beantwoorden, sommige mensen zijn nu eenmaal handig terwijl anderen twee linker handen hebben. Neem bij twijfel een erkent installateur in de arm zodat je jarenlang verzekert bent van luxe en comfort zonder zorgen. Wil je zelf kijken wat er bij de installatie komt kijken dan vindt je op deze pagina meer informatie over het installeren van een aantal Hotbath kranen. Alle Hotbath kranen worden geleverd met handleiding en installatiebeschrijving.

WAAROM KIEZEN VOOR TOPKRANEN?

Topkranen.nl is dé webshop in Nederland voor douchesystemen, badkranen, douchekranen, wastafelkranen, keukenkranen toiletkranen en thermostaatkranen in het algemeen van het topmerk Hotbath.
Met ruim 10 jaar ervaring en levering uit voorraad van alle typen badkranen tegen de allerbeste prijs maakt Topkranen.nl uniek in Nederland.
Naast het ruime assortiment onderscheidt Topkranen.nl zich in een uitstekende dienstverlening en service. Een goed voorbeeld hiervan is de snelle levering en het klantvriendelijke retourbeleid. Uiteraard wordt de hoge kwaliteit en uitstekende klanttevredenheid nauwlettend in de gaten gehouden.

 

HIER DE VIER MEEST VERKOCHTE HOTBATH WASTAFELKRANEN