Last Updated on 01/09/2020 by Topkranen.nl

Onder de douche springen zonder na te hoeven denken over de juiste temperatuur?
Met een douche thermostaatkraan van Hotbath is het water binnen een handomdraai de door jouw gewenste temperatuur.  Bovendien zijn deze douchekranen veilig en energie besparend.
De douche thermostaatkranen van Hotbath hebben een strak design en zijn zeer betaalbaar.
De Hotbath douche thermostaatkranen zijn verkrijgbaar in zowel opbouw als inbouw modellen. Dankzij de eenvoudige bediening zijn deze douchekranen gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren door zowel vakman als doe het zelver. Daarnaast zijn de douche thermostaatkranen van Hotbath voorzien van de zogenaamde “Flühs inside” techniek.

Flühs inside

De unieke, gepatenteerde productie van Flühs binnenwerken, cartridges en omstellingen bestaan uit een volledig messing cartridge met keramische schijven (wit en bruin) vervaardigd uit aluminiumoxide, deze combinatie zorgt voor een opvallend perfecte soepelheid voor zowel het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom. Het grote verschil van de Flühs producten vergeleken met de soortgelijke producten uit de ‘normale markt’ zit hem met name in de dichtheid van de keramische schijven en het unieke gepatenteerde feit dat enkel Flühs geen gebruik maakt van vet tussen de schijven. Ook het gebruik van de messing cartridge, in tegenstelling tot een plastic cartridge, kan onmogelijk samengedrukt worden, al deze punten tezamen zorgen voor een jarenlange soepelheid.
Hotbath verleent 10 jaar garantie op de Flühs keramische binnenwerken en omstellen.