Last Updated on 21/11/2018 by Topkranen.nl

In een moderne badkamer mag een thermostaatkraan bad van Hotbath niet ontbreken vanwege de vele voordelen ten opzichte van een ouderwetse badkraan. Een thermostaatkraan van Hotbath is een kraan waarbij je de temperatuur naar voorkeur eenvoudig kunt instellen. De kraan heeft twee knoppen, één waarmee je de waterdruk regelt en met de andere regel je de temperatuur. Je zet simpelweg de knop op een aangename temperatuur en je laat het bad vollopen. Het is niet langer nodig om koud en heet water te doseren om tot de optimale temperatuur te komen. Thermostaatkranen hebben een ultra strak design en zeer betaalbare prijzen.

De huidige thermostaatkranen van Hotbath zijn veel veiliger. Hebben een mooi design en zijn makkelijk te installeren, desgewenst door een loodgieter.
Bij Topkranen.nl vind je een groot aanbod bad thermostaatkranen.

Temperatuurbegrenzer

Ben je bang dat je per ongeluk de badkraan heel heet zet met risico op verbranding als gevolg? Dat is een begrijpelijke zorg. Daarom zijn de bad thermostaatkranen begrensd. Zo is het niet gevaarlijk als je een keer tegen de hendel of knop aanstoot of deze te ver door draait. Door deze begrenzing moet je eerst een knop inhouden alvorens de kraan op een hogere temperatuur ingesteld kan worden. Zo voorkom je ook dat je kinderen met de knop spelen en zich hierdoor verbranden. Gemakkelijk en veilig dus, zo’n bad thermostaatkraan!

Montage en toebehoren

Thermostaatkranen voor het bad worden doorgaans aan de wand naast het bad gemonteerd. Op deze manier kunnen ze gemakkelijk worden aangesloten op de leidingen en gecombineerd worden met een handdouche. Heb je een vrijstaand bad? Kijk dan even bij onze staande badkranen!