Last Updated on 23/05/2021 by Topkranen.nl

Goed nieuw voor iedereen die al Hotbath Sanitair reiniger heeft besteld op onze website

Doordat de verkoop zo successol is geweest in de afgelopen weken, konden we de reiniger helaas niet meer uit voorraad leveren. Normaal is dat geen probleem en kunnen we dit meteen nabestellen bij Hotbath en hebben we dan binnen drie dagen de  reiniger weer in huis.

De afgelopen periode hebben we zoveel aanvragen gehad dat ook de voorraad bij Hotbath op was waardoor sommige bestellingen al 4 weken wachten op uitlevering. Afgelopen vrijdag hebben we van Hotbath te horen gekregen dat we volgende week weer een levering mogen verwachten.

Dat is goed nieuws voor alle klanten die wachten de de uitlevering van de Hotbath sanitair reiniger. We gaan ons best doen om deze bestellingen zo snel mogelijk na ontvangst uit te leveren.

Minder goed nieuws voor iedereen die Hotbath Sanitair Reiniger wil bestellen

Iedereen die op dit moment Hotbath Sanitair reiniger wil bestellen moeten we helaas even om geduld vragen. De hoeveelheid producten die wij van Hotbath hebben gekregen is helaas niet voldoende om de verwachte orders te kunnen verwerken. Dit vinden wij uiteraard ook heel erg vervelend. Om zoveel mogelijk duidelijkheid te geven hebben we er voor gekozen om de Hotbath Sanitair Reiniger tijdelijk uit onze webwinkel te halen.

Op het moment dat we weer een normale aanvoer kunnen verwachten van deze fijne reiniger gaan we dit product meteen weer in de shop toevoegen.

Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor deze situatie!