Bad thermostaatkraan van Hotbath met of zonder handdouche. Hotbath biedt een aantal bad thermostaten en badmengkranen. Zelf vinden we dat een mengkraan niet meer van deze tijd is. Daarom adviseren in de meeste gevallen om een Hotbath badthermostaat te nemen. Een thermostaat bespaart namelijk veel water en tijd. Een badthermostaat is wel duurder, maar bespaart daarentegen veel meer water en je hoeft niet elke keer bij het douchen zelf warm met koud water te mengen.

De meest opmerkelijke kraan binnen dit assortiment is toch wel de Hotbath Buddy Cascade. Dit is een badthermostaat waarbij het water als een waterval uit de uitloop stroomt. Dit is tevens ook onze meest verkochte badkraan van Hotbath.

Om je Hotbath badthermostaat of Hotbath badmengkraan compleet te maken heb je alleen nog een badset nodig. Een Hotbath badsetbestaat uit een handdouche, handdouchehouder en een doucheslang.

Werk je liever met inbouwkranen? Bekijk dan onze inbouw badkranen van Hotbath. Of heb je een vrijstaand bad? Combineer deze dan met een vrijstaande badmengkraan?