Last Updated on 22/10/2020 by Topkranen.nl

Een zwarte kraan die tegelijk “groen” is

zwarte inbouw kraan

zwarte inbouw kraan

Zwarte kranen zien er gewoon fantastisch mooi uit!

Daarnaast is de kleur zwart tijdloos waardoor je niet over drie jaar weer wilt vervangen omdat je kraan niet meer hip is. Een ander bijkomend voordeel is dat de kleur zwart in nagenoeg elke interieurstijl is in te passen. Je hoeft dus niet alles om te gooien omdat je graag een zwarte kraan wilt hebben. Je kunt naast je zwarte kraan ook alle accessoires in het zwart verkrijgen, daarover later meer.

Ook een zwarte kraan is uit massief messing gemaakt bij Hotbath

Net zoals alle kranen wordt ook een zwarte kraan voorzien van een afwerklaag die de kraan een zwarte kleur geeft. Hierdoor heb je een degelijke kraan die jarenlang meegaat zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid.

Elk zwart is niet hetzelfde

Hotbath levert twee zwarte uitvoeringen: mat zwart (varnished) en zwart chroom (colour plated). De onderliggende technische details leggen we in een andere blog nog wel eens uit. Hierdoor is het makkelijk om te kiezen voor ofwel  zwart chroom of toch liever mat zwart.

De Hotbath serie Cobber bevat een groot aantal producten en accessoires, deze zijn allemaal in zwart te verkrijgen. Topkranen.nl heeft een aantal kranen uit de Cobber serie van Hotbath in het standaard assortiment opgenomen. Wij kunnen echter alle Hotbath kranen leveren, via het contact formulier van de website kun je een aanvraag sturen.

Complete douchesets van Hotbath zijn in zwart verkrijgbaar

In de Cobber serie zijn ook complete douchesets verkrijgbaar in de kleur zwart. Denk hierbij aan een mooie zwarte regendouche met ingebouwde LED verlichting. Een mooie inbouwkraan zoals op de afbeelding. De combinaties zijn naar wens te maken in de “get together” serie. Hier combineer je een zwarte kraan met glijstang, handdouche en grotere hoofddouche zodat je een naar jou wens samengestelde combinatie krijgt.

De Hotbath Cobber serie kenmerkt zich door trendy design. Hierin komen kleur, vorm en innovatie samen. De Cobber X serie is trendy met een ruw randje maar met de ambachtelijke afwerking die je van Hotbath mag verwachten.

zwarte handdoucheZwarte accessoires maken je interieur helemaal af.  Ideaal om te combineren met zwarte kranen zijn bijvoorbeeld: een zeepdispensor, toiletrolhouder, zwarte WC borstel, handoekhouder, hoekdraadkorf (rekje voor in de douche) of de waste (plug om de wasbak af te sluiten).

Ook op zwarte kranen geeft Hotbath 60 maanden garantie
(elektronica uitgezonderd)

De kwaliteit van de kranen begint al met de materiaalkeuze. Massief messing heeft zich al decennia lang bewezen. Hotbath gebruikt een binnenwerk van Flühs waarop 10jaar garantie wordt gegeven. Flühs is ’s werelds grootste, meest innovatieve marktleider op het gebied van alle soorten binnenwerken en draaiwerk voor de wereldwijde kranenindustrie.

wastafelkraan

zwarte wastafelkraan

Zoals ook bij andere kranen is ook het energiebesparende “flower power” systeem geïntegreerd. Hierbij geeft de kraan koud water als de hendel in de neutrale middenstand staat. Ander merken hebben zit niet waardoor vaak onnodig warm water wordt verbruikt. Een zwarte kraan die ook tegelijk “groen” is, mooier kan het niet worden.

Bij zwarte kranen is ook het 3+3 inbouwsysteem beschikbaar. Hierdoor is de zwarte inbouwkraan op drie verschillende manieren in te bouwen. De bediening kan naar keuze aan de linkerkant, bovenkant of rechterkant worden geïnstalleerd.

Last but not least, met een zwarte kraan van Hotbath kies je voor een product van een Nederlands bedrijf. Hotbath ontwerpt alle kranen zelf maar heeft de productie uitbesteed in Italië. In Italië zijn de beste bedrijven te vinden die zich hebben gespecialiseerd in het produceren van kranen. In deze huidige tijden is er ook wat voor te zeggen om onze Nederlandse economie te ondersteunen.